Σήματα ασφάλειας & Εκτυπώσεις θαλάσσιας βιομηχανίας

Ορισμένες εργασίες εκτύπωσης απαιτούνται για την εκπλήρωση ορισμένων απαιτήσεων, όπως η ικανότητα αντοχής στην έκθεση στον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή, παρατεταμένες χρονικές περιόδους σε αποθήκες κ.λπ.

Εμείς στην EFAN λαμβάνουμε υπόψη αυτές τις ειδικές ανάγκες προσφέροντας στους πελάτες μας μόνο την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων που ακολουθούν τα διεθνή υψηλά πρότυπα.

Σήμερα, πολλά προϊόντα έχουν μια μοναδική τυπωμένη ετικέτα. Αυτά κυμαίνονται από το απλό διάφανο αυτοκόλλητο με ένα απλό σήμα έως τις εμφανείς ετικέτες που περιέχουν ένα λεπτομερές μήνυμα για τον παραλήπτη του. Ιδιαίτερα για προϊόντα premium, ανθεκτικά και ελκυστικά σχέδια παίζουν ζωτικό ρόλο και αυτά επιτυγχάνονται καλύτερα μέσω της εκτύπωσης μεταξοτυπίας.

Η μέθοδος εκτύπωσης μεταξοτυπίας παρέχει εξαιρετική αδιαφάνεια, μια επιλογή από γυαλιστερά ή ματ φινιρίσματα (για ελκυστικά αποτελέσματα) και εξαιρετική αντοχή στα περιεχόμενα της συσκευασίας και στη μηχανική καταπόνηση - όλοι εξαιρετικοί λόγοι για την επιλογή αυτής της τεχνολογίας.

Σήματα και ετικέτες IMO

Τα IMO Signs ή όπως αλλιών αποκαλούνται IMPA Codes είναι ειδικά photoluminescent αυτοκόλλητα βινύλια και άκαμπτα PVC τα οποία κατασκευάζονται για να απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία ή το φως και στη συνέχεια να τα εκπέμπουν ξανά μόλις αφαιρεθεί η πηγή φωτός. Αυτό το εφέ Glow-in-the-Dark δημιουργεί υψηλή ορατότητα στο σκοτάδι, για παράδειγμα για πινακίδες εξόδου κινδύνου. Αυτά τα ειδικά υλικά υποστηρίζουν ορισμένες τεχνολογίες, καθιστώντας τις πιο αποτελεσματικές ή ακόμη και εκτελώντας τη δική τους συγκεκριμένη λειτουργία με πολύ μεγάλο χρόνο λάμψης

Η EFAN είχε μακροχρόνιες σχέσεις με εταιρείες στη θαλάσσια βιομηχανία, είτε πρόκειται για απλά αυτοκόλλητα είτε για προϊόντα διαφόρων υλικών υψηλής ποιότητας που πρέπει να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, έκθεση σε αλμυρό νερό και την υψηλή υγρασία. Έχουμε πολύ καλές βιομηχανικές συνδέσεις με προμηθευτές πολυμέσων που μας βοηθούν να έχουμε πρόσβαση σε κατάλληλο υλικό για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Εκτυπώσεις Εξωτερικού Χώρου

Οι εκτυπωμένες επιφάνειες σε εξωτερικούς χώρους πρέπει να είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, ελαφριές και να μην επηρεάζονται από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Αυτό ισχύει για πολλά είδη όπως πινακίδες, αυτοκόλλητα βινύλια, υποδομές σε δημόσιους χώρους, διαφημιστικές πινακίδες, εκτυπώσεις σε εξωτερικούς χώρους σε σημεία που ποικίλλουν από ένα πλοίο εώς και σε σούπερ μάρκετ. Αλλά και στους εσωτερικούς χώρους, τα μελάνια καλούνται να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις όσον αφορά την αντίσταση και την πρόσφυση.

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click