Εφαρμογές εκτύπωσης Μεταξοτυπίας σε Αλουμίνιο:

Πινακίδες Σημάτων Ασφαλείας
Πλεονεκτήματα επιλογής του Αλουμινίου για την παραγωγή Πινακίδων Σήμανσης Ασφαλείας:

  • Πρόκειται για υλικό ανώτερης ποιότητας σε σχέση με άλλα υλικά στην αγορά που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό, το οποίο όταν εκτυπωθεί φανερώνεται η επαγγελματική όψη της πινακίδας . 
  • Κατά την εκτύπωση με την μέθοδο της Μεταξοτυπίας, οι πινακίδες αντέχουν στον χρόνο χάρη στα ειδικά μελάνια που χρησιμοποιούνται, επομένως δεν χρειάζονται γρήγορα αντικατάσταση όπως με άλλα υλικά. Οι κατασκευαστές μελανιών μας δίνουν 7 χρόνια εγγύηση αντοχής για να αρχίσουν να ξεθωριάζουν σε εξωτερικές συνθήκες. Καθώς η Μεταξοτυπία ενδείκνειται για την παραγωγή μεγάλης ποσότητας, υπάρχει και η δυνατότητα Ψηφιακής εκτύπωσης σε αλουμίνιο η οποία είναι οικονομικότερη λύση αλλά η αντοχή της εκτύπωσης είναι αισθητά μικρότερη, περίπου 2-3 χρόνια σε εξωτερικές συνθήκες, όπως επίσης και τα χρώματα της εκτύπωσης δεν έχουν την ίδια ζωντάνια και ένταση όπως της Μεταξοτυπίας.
Πάνελ μηχανών
Διαφημιστικές πινακίδες
Πίνακες ελέγχου
Πλάκες για ιατρικό εξοπλισμό
Εξαρτήματα μηχανών αλουμινίου

Εκτύπωση σε Αλουμίνιο

Μεταξοτυπία σε Αλουμίνιο

Οι βαφές που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη διαδικασία εκτύπωσης διαπερνούν την επιφάνεια του αλουμινίου, η οποία εξασφαλίζει μια ανθεκτική εκτύπωση που δεν μπορεί εύκολα να γδαρθεί. Το εκτυπωμένο αλουμίνιο με την μέθοδο της Μεταξοτυπίας προσφέρει αντοχή στις καιρικές συνθήκες, την διάβρωση και τις υψηλές θερμοκρασίες.

 
Πότε χρησιμοποιείται η εκτύπωση σε Αλουμίνιο:

Η εκτύπωση Μεταξοτυπίας σε επιφάνειες Αλουμινίου χρησιμοποιείται για την εκτύπωση κειμένου και έγχρωμων γραφικών σε πινακίδες, προσόψεις για μηχανήματα, σειριακές ετικέτες και ετικέτες αριθμών μοντέλου, μπροστινούς πίνακες ελέγχου και πίνακες βραβείων. Χρησιμοποιείται για απαιτητικές εφαρμογές σε γεωργία, θαλάσσιες μεταφορές, στον Βιομηχανικό τομέα καθώς και επίσης σε κάθε είδους εμπορική επιχείρηση.

Τα φύλλα αλουμινίου ειναι ανοδιωμένα, γεγονός που προκαλεί μικροσκοπικούς πόρους στο επιφανειακό στρώμα του αλουμινίου. Έπειτα η πορώδης επιφάνεια μπορεί να τυπωθεί με την μέθοδο της Μεταξοτυπίας με ειδικά διαμορφωμένα μελάνια που διεισδύουν στους πόρους του επιφανειακού στρώματος.

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click