Πινακίδες κυκλοφορίας

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την παραγωγή ανακλαστικών πινακίδων κυκλοφορίας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό Ψηφιακής Εκτύπωσης, που δυστυχώς δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά της εκτύπωσης με τη μέθοδο της Μεταξοτυπίας (Screen Printing).

Τα σωστά τυπωμένα σήματα κυκλοφορίας χρησιμοποιούν ειδικά διαφανή μελάνια που επιτρέπουν στο φως να περνά και να αντανακλά στους οδηγούς. Αυτό κάνει το κόκκινο χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας να φαίνεται κόκκινο και τη νύχτα και ένα πράσινο όνομα δρόμου να συνεχίζει να φαίνεται πράσινο τη νύχτα. Λέγεται συχνά ότι το μυστικό είναι στο μελάνι, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι ο μοναδικός συνδυασμός ειδικών μελανιών και ανακλαστικών μέσων.

Τα ψηφιακά τυπωμένα σήματα κυκλοφορίας μπορεί να παράγονται γρήγορα και φθηνά και μπορεί να φαίνονται καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά με λάθος μελάνι μπορεί να μην είναι αναγνωρίσιμα τη νύχτα. Σε λίγους μήνες, μπορεί να αρχίσει να ξεθωριάζει γρήγορα, ακόμη και να αλλάζει χρώμα ειδικά σε καιρικές συνθήκες όπως στην χώρα μας με πολύ ήλιο, καθιστώντας την αναγνώριση της σήμανσης αμφισβητήσιμη ακόμη και την ημέρα. Όταν σβήσουν τα φώτα, μπορείτε να φανταστείτε ποιες είναι οι συνέπειες για την ασφάλεια στους οδηγούς και τους πεζούς. Η ασφάλεια όλων κινδυνεύει.

Ανακλαστικά αυτοκόλλητα παντός τύπου

Τα ανακλαστικά βινύλια και τα μελάνια χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως για άλλους σκοπούς εκτός από τις πινακίδες, καθώς αυτό το ειδικό εφέ μπορεί εύκολα να προσελκύσει την προσοχή του πελάτη είτε προωθείτε μια επωνυμία είτε ένα προϊόν.

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click