Αυτοκόλλητα Σήματα

Η EFAN κατασκευάζει σήματα Ασφαλείας για βιομηχανίες και εξαγωγές παγκοσμίως. Υπάρχουν έτοιμες σημάνσεις αλλά μπορούμε να δημιουργήσουμε και νέες, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Τα σήματα και οι ετικέτες ασφαλείας σώζουν ζωές, είναι η τελευταία γραμμή άμυνας - πριν κάποιος τραυματιστεί.

Εφαρμογές σημάτων ασφαλείας:


Ναυτιλιακά σήματα και σύμβολα ασφάλειας:  Σήματα και αφίσες ασφαλείας IMO (IMPA). Οι κανονισμοί SOLAS απαιτούν πινακίδες για τον εντοπισμό των θέσεων του σωστικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις συστάσεις της βιομηχανίας ασφάλειας σε χώρους εργασίας:

Βιομηχανία και χώροι εργασίας:

Χρησιμοποιούμε πινακίδες και ετικέτες ασφαλείας σε χώρους εργασίας, όπως εργοστάσια, εργοτάξια, πλοία, κλπ  για την εξασφάλιση της ευημερίας των εργαζομένων και των επισκεπτών της.

Ξενοδοχεία:
Τα σήματα ασφαλείας είναι μερικά από τα πιο σημαντικά είδη πινακίδων που απαιτούνται στα ξενοδοχεία.

Τα σήματα ασφαλείας χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως και σε άλλες εγκαταστάσεις όπως νοσοκομεία, σχολεία, γραφεία, εμπορικά κέντρα, συνεδριακές εγκαταστάσεις, χώρους κατασκευών, εργοτάξια, κλπ.

Κρατήστε τους εργαζομένους ασφαλείς και συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφαλείας του OSHA

Το OSHA και οι ετικέτες ασφάλειας σας βοηθούν να αναγνωρίζετε τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες, να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς ασφαλείας, να προειδοποιείτε τους υπαλλήλους σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους και να προάγετε έναν ασφαλέστερο χώρο εργασίας γενικότερα. Οι ετικέτες OSHA και τα αυτοκόλλητα ασφάλειας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και μηνυμάτων.

Προώθηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας και στο εργοτάξιο

Οι πινακίδες ασφαλείας υπενθυμίζουν στους υπαλλήλους τους κινδύνους που σχετίζονται με τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τις πυρκαγιές, το κλείδωμα, τα μηχανήματα και τις υψηλές θερμοκρασίες. . Επιλέξτε ανάμεσα σε  διαφορετικά υλικά, κόλλες, μεγέθη και μηνύματα ασφαλείας για να προωθήσετε οπτικά την ασφάλεια.

Η εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών για την υγεία και την ασφάλεια σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις ετικέτες υγείας και ασφάλειας και τα προειδοποιητικά σας αυτοκόλλητα στις ακριβείς ανάγκες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχουν όλα τα κείμενα, τις εικόνες και το branding κατάλληλα για την κατάσταση στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

Ετικέτες προσαρμοσμένης ασφάλειας

Μια προσαρμοσμένη ετικέτα έχει μεγάλο αντίκτυπο - έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις ιδιαίτερες ανησυχίες σας και τους κινδύνους του περιβάλλοντος σας. Μπορείτε να στείλετε το ακριβές μήνυμα που θα έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο. 

Επειδή παράγουμε εμείς ότι μπορεί να χρειαστεί για σήματα και πινακίδες ασφαλείας μπορούμε να τα προσαρμόσουμε ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για την ασφάλεια: www.marine-sign.com


 

OSHA and Safety Labels help you identify employees and visitors, comply with safety regulations, warn employees about potential hazards and promote a safer workplace in general. OSHA and Safety Labels are available in a wide variety of colors, sizes and messages.

 

Ask for a quote

X

Right Click

No right click