Εφαρμογές Σημάτων Ασφαλείας

Ναυτιλικά Σήματα & Σύμβολα Ασφαλείας (IMO Signs & Labels)
Photoluminescent αυτοκόλλητα και σήματα και ετικέτες IMO (IMPA).

Οι κανονισμοί της SOLAS απαιτούν πινακίδες για τον εντοπισμό του εξοπλισμού διάσωσης σύμφωνα με τις συστάσεις του και τους γενικούς κανόνες που ισχύουν για κάθε πλοίο.
Βιομηχανικά Σήματα Ασφαλείας για επαγγελματικούς χώρους εργασίας
Ξενοδοχεία, Καταστήματα Εστίασης και τοποθεσίας κοινωνικής συγκέντρωσης
Δημόσιες και Ιδιωτικές εγκαταστάσεις και κτίρια

Η EFAN κατά κύριο λόγο παρασκευάζει Σήματα Ασφαλείας για Βιομηχανικές και Ναυτιλιακές εταιρείες και διατηρεί πολύχρονες συνεργασίες με πολυάριθμες εταιρείες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία με αδιάκοπες εξαγωγές παγκοσμίως. Υπάρχουν έτοιμες σημάνσεις αλλά σε περίπτωση ζήτησης μεγάλης ποσοτήτας έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες σημάνσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Τα σήματα και οι ετικέτες ασφαλείας σώζουν ζωές, είναι η τελευταία γραμμή άμυνας - πριν κάποιος τραυματιστεί.

Προώθηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας και στο εργοτάξιο

Οι πινακίδες ασφαλείας υπενθυμίζουν στους υπαλλήλους τους κινδύνους που σχετίζονται με τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τις πυρκαγιές, το κλείδωμα, τα μηχανήματα και τις υψηλές θερμοκρασίες. . Επιλέξτε ανάμεσα σε  διαφορετικά υλικά, κόλλες, μεγέθη και μηνύματα ασφαλείας για να προωθήσετε οπτικά την ασφάλεια.

Η εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών για την υγεία και την ασφάλεια σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις ετικέτες υγείας και ασφάλειας και τα προειδοποιητικά σας αυτοκόλλητα στις ακριβείς ανάγκες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχουν όλα τα κείμενα, τις εικόνες και το branding κατάλληλα για την κατάσταση στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

Εφαρμογές σημάτων ασφαλείας:

Ναυτιλιακά σήματα και σύμβολα ασφάλειας:  Σήματα και αφίσες ασφαλείας IMO (IMPA). Οι κανονισμοί SOLAS απαιτούν πινακίδες για τον εντοπισμό των θέσεων του σωστικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις συστάσεις της βιομηχανίας ασφάλειας σε χώρους εργασίας:

Βιομηχανία και χώροι εργασίας:

Χρησιμοποιούμε πινακίδες και ετικέτες ασφαλείας σε χώρους εργασίας, όπως εργοστάσια, εργοτάξια, πλοία, κλπ  για την εξασφάλιση της ευημερίας των εργαζομένων και των επισκεπτών της.

Ξενοδοχεία:
Τα σήματα ασφαλείας είναι μερικά από τα πιο σημαντικά είδη πινακίδων που απαιτούνται στα ξενοδοχεία.

Τα σήματα ασφαλείας χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως και σε άλλες εγκαταστάσεις όπως νοσοκομεία, σχολεία, γραφεία, εμπορικά κέντρα, συνεδριακές εγκαταστάσεις, χώρους κατασκευών, εργοτάξια, κλπ.

Κρατήστε τους εργαζομένους ασφαλείς και συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφαλείας του OSHA

Το OSHA και οι ετικέτες ασφάλειας σας βοηθούν να αναγνωρίζετε τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες, να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς ασφαλείας, να προειδοποιείτε τους υπαλλήλους σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους και να προάγετε έναν ασφαλέστερο χώρο εργασίας γενικότερα. Οι ετικέτες OSHA και τα αυτοκόλλητα ασφάλειας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και μηνυμάτων.

Ετικέτες προσαρμοσμένης ασφάλειας

Μια προσαρμοσμένη ετικέτα έχει μεγάλο αντίκτυπο - έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις ιδιαίτερες ανησυχίες σας και τους κινδύνους του περιβάλλοντος σας. Μπορείτε να στείλετε το ακριβές μήνυμα που θα έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο. 

Επειδή παράγουμε εμείς ότι μπορεί να χρειαστεί για σήματα και πινακίδες ασφαλείας μπορούμε να τα προσαρμόσουμε ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για standard σήματα: www.marine-sign.com

 

Ask for a quote

X

Right Click

No right click