Αυτοκόλλητο Αμμοβολής

Ένα παράθυρο «Αμμοβολής» είναι μια εικόνα ή ένα γραφικό που εκτυπώθηκε σε ένα ειδικό ημιδιαφανές υλικό βινυλίου που έχει "παγωμένη ή" χαραγμένη "εμφάνιση.

Αυτά τα αυτοκόλλητα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά διαφανή ώστε να αφήνουν φως μέσα από ένα παράθυρο αλλά αρκετά αδιαφανές για να προσφέρουν προστασία της ιδιωτικής ζωής. Κάθε επιλογή σχεδίασης εμφανίζει το προσαρμοσμένο μήνυμα ή το γραφικό σας με μοναδικό τρόπο. Τα προσαρμοσμένα παράθυρα αμμοβολής παρέχουν κομψή, επαγγελματική εμφάνιση με χαμηλό κόστος και θα διαρκέσει έως και πέντε χρόνια με σωστή εγκατάσταση και φροντίδα.

Τα παγωμένα βινύλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και χρησιμοποιούνται συχνά για την εμφάνιση λογότυπων της εταιρείας, τη διαφήμιση προϊόντων και προωθήσεων, την παροχή γενικών επιχειρηματικών πληροφοριών και την προστασία της ιδιωτικής ζωής για τις αίθουσες συνεδριάσεων της εταιρείας, τα γραφεία και τις βιτρίνες λιανικής.

Το εκτυπώσιμο χαραγμένο βινύλιο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια πιο ιδιωτική ατμόσφαιρα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους γυαλιού. Είναι λιγότερο δαπανηρό από τη χρήση χαραγμένου γυαλιού.

Η αμμοβολή παρέχει προστασία απορρήτου, από τα αδιάκριτα βλέμματα και ατελείωτες εκπληκτικές σχεδιαστικές επιλογές.

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click