Αυτοκόλλητα Δαπέδου

Μετατρέψετε ό, τι είναι κάτω από τα πόδια σας σε χώρο διαφήμισης ή σήμανσης! Τα αυτοκόλλητα δαπέδου έχουν αντιολισθητικό φινίρισμα με υφή κόκκων σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας και είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές και στις γρατσουνιές (ακόμη και από ψηλά τακούνια και σε περιοχές με υψηλή κίνηση) και θα διαρκέσουν έως και 12 μήνες. Εκτυπώνονται με εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας και μελάνι υψηλής ποιότητας. Είναι απίστευτα εύκολο στην εφαρμογή, καθαρίζονται και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν χωρίς να καταστρέψουν το δάπεδο σας.
Συμβουλές για εκτύπωση γραφικών δαπέδου
Τα γραφικά δαπέδου είναι κατάλληλα για χρήση στα περισσότερα τελικά δάπεδα, όπως ξύλο, laminate, σκυρόδεμα και πλακάκια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταμφιέσετε δάπεδα που δεν είναι ελκυστικά στο μάτι, όπως παλιό ή γδαρμένο δάπεδο.

Χρησιμοποιούνται σε καταστήματα λιανικής, τα γραφικά δαπέδου προσελκύουν την προσοχή των αγοραστών και αποτελούν μια εξαιρετική μορφή διαφήμισης στο κατάστημα για τους πελάτες λιανικής.

Επίσης είναι δημοφιλή σε μουσεία, νυχτερινά κέντρα, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και εκθεσιακούς χώρους, τα αυτοκόλλητα γραφικά δαπέδου είναι αντιολισθητικά, ανθεκτικά και εύκολα στην εφαρμογή. Η απλότητα των γραφικών δαπέδου σημαίνει ατελείωτες ευκαιρίες προώθησης για τους πελάτες σας.
Τρόποι χρήσης προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων δαπέδων
Επωνυμία / Branding
Εντυπωσιακές Κατευθυντήριες Οδηγίες
Μάρκετινγκ
Εκδηλώσεις
Αυτοκόλλητα δαπέδου Εσωτερικού χώρου
Αυτοκόλλητα δαπέδου Εξωτερικού χώρου

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click