Αυτοκόλλητα Διάφανα


Αυτοκόλλητα πλαστικά διάφανα, ανθεκτικά και αδιάβροχα.
Εκτυπώνονται κυρίως με την μέθοδο της μεταξοτυπίας, για τον λόγο ότι έχει πιο έντονα χρώματα. 
Σε πολλές περιπτώσεις εκτυπώνονται και με ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου φορμάτ, συνήθως για μικρότερης διάρκειας προβολή ή αν θέλουμε μικρή ποσότητα.

Τα πλεονεκτήματα του διάφανου αυτοκόλλητου είναι:
  • Ανθεκτικό όπως το λευκό αυτοκόλλητο βινυλίου
  • Μας επιτρέπει να βλέπουμε τις βιτρίνες καταστημάτων όπου δεν υπάρχει χρώμα 
  • Δεν μειώνει την φωτεινότητα του καταστήματος
  • Μπορούμε να εκτυπώσουμε λευκό μελάνι ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα
  • Υπάρχει δυνατότητα ημιδιαφάνειας στα χρώματα
  • Στις συσκευασίες είναι ορατό το περιεχόμενο
  • Μας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσουμε το χρώμα του προιόντος με την ετικέτα μας.
  • Χρησιμοποιείτε από βιτρίνα καταστημάτων μέχρι ετικέτες συσκευασίας σε ότι διασταση θέλουμε


Μπορείτε να τραβληξετε τα βλέματα με ένα διάφανο αυτοκόλλητο βινύλιο χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Κάθε μήνυμα χρειάζεται ένα ιδιαίτερο μέσο για να παράγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν για παράδειγμα μιλάμε για μία βιττρίνα καταστήματος, τότε ένα διάφανο αυτοκόλλητο μπορεί να είναι αυτό που λείπει. Η διαφάνεια του θα διακοσμήσει την βιτρίνα σας με εναν κομψό, επαγγελματικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει τον τέλειο καμβά για τις δημιουργικές σας στρατηγικές μάρκετινγκ.

Θα κερδίσετε ένα μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα επικοινωνίας με τους πελάτες σας για να κατευθύνετε την προσοχή τους στο προωθητικό σας μήνυμα ή την έκπτωση που έχετε σχεδιάσει για να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας. Τα διάφανα αυτοκόλλητα μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε εξωτερικούς χώρους είτε σε εσωτερικούς χώρους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις καιρικές συνθήκες, τον φωτισμό την υγρασία ή άλλους παράγοντες

Είτε σχεδιάζετε μια βραχυπρόθεσμη στρατηγική είτε μια πιο μόνιμη, το διάφανο αυτοκόλλητο αποτελεί την κατάλληλη λύση και για τις δυο επιλογές. Η μεγάλη διάρκεια ζωής του θα σας παράσχει μια ευέλικτη λύση για να να παράγει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα τόσο στους περαστικούς, όσο και στους πιστούς σας πελάτες. Θα ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας και θα έχετε την μέγιστη έλξη άμεσα.

Η μεταξοτυπία είναι μια τεχνική εκτύπωσης μαζικλης παραγωγής, περισσότερη "πολύχρωμη", πιο ζωηρή και πιο ανθεκτική από οποιαδήποτε άλλη μορφή εκτύπωσης. Έχει μια αισθητική απί μόνη της μετατρέποντας οποιαδήποτε εκτύπωση σε ένα εξαιρετικα επαγγελματικό και αριστοκρατικό αποτέλεσμα. 

Η μεταξοτυπία είναι από τις δημοφιλέστερες μορφές εκτύπωσεις των πολυεθνικών εταιριών στο εξωτερικό ζητώντας συγκεκριμένες προδιαγραφές για τις εκτυπώσεις σε μεγάλες ποσότητες ή ακόμα και για μικρές ποσότητες με ποιοτικό αποτέλεσμα. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής χρώματος. Η μεταξοτυπία επιτρέπει μια πιο παχιά αλλά ελεγχόμενη στρώση μελανιού στο υλικό σε χέση με τις υπόλοιπες μορφές εκτύπωσης με αποτέλεσμα πέρα απο κάθε σύγκριση. Ένα απλό παράδειγμα για εκτυπώσεις που θα συζητιούνται για χρόνια και όλοι θα θέλουν να αγγίξουν και να το κρατήσουν είναι να συνδιάσουμε γυαλιστερά με ματ χρώματα και για μέγιστη έξαρση της αφής ειδικά βερνίκια όγκου η γκλίτερ.

 

 

 

Ask for a quote

X

Right Click

No right click