ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ

Τα αυτοκόλλητα εσωτερικής επικόλλησης είναι κατασκευασμένα για να τοποθέτούνται εσωτερικά από τα τζάμια ή τις βιτρίνες καταστημάτων και να φαίνονται από την έξω πλευρά. Εκτυπώνεται το θέμα ανάποδα σε διάφανο πλαστικό αυτοκόλλητο και στο τέλος εκτυπώνουμε λευκό καλυπτικό χρώμα.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό με την κόλλα να είναι από την πλευρά που βλεπουμε την εκτύπωση και τοποθετείται εσωτερικά της διάφανης επιφάνειας.

Με αυτόν το τρόπο προστατεύουμε τα αυτοκόλλητα από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες,  το καθάρισμα που κάνουμε (π.χ. στις τζαμαρίες καταστημάτων, τα τζάμια των αυτοκινήτων), και τις κακόβουλες ενέργειες. Πολλές φορές χρησιμοποιείται και για τον λόγο ότι είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση από την εσωτερική πλευρά  σε έναν όροφο καταστήματος, χωρίς να γίνει η χρήση γερανού.

Τα αυτοκόλλητα εσωτερικής επικόλλησης είναι ιδανικά για βιτρίνες καταστημάτων, παράθυρα αυτοκινήτων, και γενικά σε οποιαδήποτε διάφανη επιφανεια για να διαβάζονται από την εξωτερική πλευρά.

 

Mπορούν να κοπούν στο σχέδιο και στην διάσταση που θέλουμε.

Εφαρμογές

Καταστημάτα

Στα καταστήματα χρησιμοποιείται είτε για διαφήμιση είτε για πληροφορίες προς τους πελάτες κατά την είσοδο τους, όπως για τα προιόντα, τις προσφορές, τις πιστωτικές κάρτες που δέχονται, τις υπηρεσίες φύλαξης, κλπ.

 

Αυτοκινητοβιομηχανία
X

Right Click

No right click