Τι είναι το Διάτρητο αυτοκόλλητο "One Way Vision";

Το One Way Vision είναι ένα εκτυπώσιμο διάτρητο αυτοκόλλητο βινύλιο, για την προβολή διαφημιστικών εικόνων και γραφικών. Με το One Way Vision, μπορείτε να εφαρμόσετε τη διαφήμισή σας σε οποιοδήποτε παράθυρο, όταν κοιτάζοντας την τυπωμένη πλευρά, οι χρήστες θα δουν τη διαφήμιση. Αλλά το εκπληκτικό πράγμα για αυτό το υλικό είναι ότι από μέσα από το παράθυρο, όταν κοιτάζουν έξω, οι άνθρωποι μπορούν να δουν μέσα από το αυτοκόλλητο!

Το μονόπλευρο φιλμ είναι κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) με έως και 50% της μεμβράνης μικροδιαβρωμένο για να επιτύχει την επιθυμητή ανάλυση εικόνας και μονόδρομη ορατότητα. Η μαύρη (χωρίς εικόνα) πλευρά του υλικού μέσω του οποίου βλέπουν οι άνθρωποι μεγιστοποιεί τη διαφάνεια του. Ο φωτισμός είναι το τελικό συστατικό: Για βέλτιστο αποτέλεσμα, ο φωτισμός από την πλευρά των γραφικών πρέπει να είναι πιο φωτεινός από ό, τι στην πλευρά που δεν απεικονίζεται.

Γιατί το One Way Vision είναι μια εξαιρετική επιλογή;

Πολύ απλά επειδή ως διαφημιζόμενος, θα μεγιστοποιήσετε την αξία της καμπάνιας σας και θα προσελκύσετε την προσοχή αφού αυτό το αυτοκόλλητο θα κυριαρχήσει στο πολυσύχναστο διαφημιστικό τοπίο. Μπορείτε να προβάλλετε τη διαφήμισή σας μέσω ενός πλήρως τυλιγμένου λεωφορείου ή αυτοκινήτου ή ακόμη και ενός καταστήματος με ολόκληρη την πρόσοψη να καλύπτεται από διάτρητο αυτοκόλλητο One Way Vision.

Το One Way Vision μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παράθυρα έκτακτης ανάγκης, οχήματα κοινής ωφέλειας και παράδοσης, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αεροδρόμια - σε σχεδόν οποιαδήποτε γυάλινη πόρτα ή παράθυρο όπου η ορατότητα είναι σημαντική για την ασφάλεια.

Η διάτρητη ταινία One Way Vision μειώνει τη θερμότητα και τη λάμψη από τον ήλιο, καθιστώντας την ιδανική για εμπορικά και οικιστικά κτίρια, καταστήματα λιανικής, μουσεία κ.λπ.

Πώς λειτουργεί το One Way Vision;

Το ανθρώπινο μάτι ακολουθεί τους νόμους της φυσικής και της οπτικής. Για παράδειγμα, το ανθρώπινο μάτι τείνει να παρατηρεί φωτεινότερα χρώματα περισσότερο από σκούρα χρώματα. Όταν το διάτρητο One Way Vision εκτυπώνεται και εφαρμόζεται σε ένα παράθυρο, η διαφήμιση αποτελείται από διάφορα χρώματα που εκτυπώνονται στη λευκή πλευρά του βινυλίο. Ενώ οι τρύπες, όπου δεν υπάρχει μεμβράνη, δεν έχουν μελάνι και ως εκ τούτου είναι γενικά πιο σκούρες, σχεδόν μαύρες. Έτσι, όταν ένα άτομο κοιτάζει την τυπωμένη εικόνα από το εξωτερικό του παραθύρου, θα δει τη διαφήμιση και μπορεί να μοιάζει με ένα ενιαίο κομμάτι βινυλίου.

Ωστόσο, όταν το βλέπουμε από μέσα, επειδή η ταινία είναι μαύρη στην κολλητική πλευρά και θυμόμαστε ότι τα ανθρώπινα μάτια τείνουν να αγνοούν τα πιο σκούρα χρώματα υπέρ των φωτεινότερων χρωμάτων, ένα άτομο θα δει τον έξω κόσμο μέσα από τις τρύπες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ως εκ τούτου, όσο μεγαλύτερες είναι οι τρύπες, τόσο περισσότερο φως του ήλιου εισχωρεί. Με περισσότερο φως, σημαίνει ότι ο έξω κόσμος είναι πιο ορατός και η εκτυπωμένη εικόνα δεν είναι τόσο ζωντανή όσο το συμπαγές βινύλιο. Ομοίως, εάν οι οπές είναι μικρότερες και υπάρχει περισσότερο βινύλιο από τις τρύπες, αυτό θα σήμαινε λιγότερο φως που λάμπει μέσα από τις οπές. Επομένως, ο εξωτερικός κόσμος είναι λιγότερο ορατός, αλλά η τυπωμένη εικόνα θα ήταν πιο ζωντανή.

Εφαρμογές για Διάτρητο Αυτοκόλλητο One Way Vision:

 

 • Εμπορικά κέντρα
 • Λεωφορεία
 • Εταιρικά γραφεία
 • HighEndΚαταστήματα
 • Νοσοκομεία
 • Αεροδρόμια
 • Καταστήματα καφέ
 • Καταστήματα λιανικής
 • Κέντρα εξυπηρέτησης

Ποιά τα οφέλη από την χρήση του διάτρητου αυτοκόλλητου One Way Vision?


 • Εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ και διαφήμισης
 • Χρησιμοποιείται ευρέως σε κινούμενα οχήματα όπως λεωφορεία, αυτοκίνητα κ.λπ.
 • Απόκρυψη της καθημερινής δραστηριότητας του εσωτερικού γραφείου
 • Ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του γυάλινου σκελετού
 • Μπορεί να επικολληθεί σε κανονικό γυάλινο πλαίσιο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ακριβό μονόδρομο γυάλινο πλαίσιο
 • Προστατέψτε το πλαίσιο του παραθύρου από ρωγμές και γρατζουνιές

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click