Εφαρμογές με πλαστικό PVC

Shelf Wobblers – Δείκτες Ραφιών

Τα Shelf Wobblers/ Δείκτες Ραφιών είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να κερδίσετε την προσοχή των πελατών.

Τα wobblers σε ημι-άκαμπτο PVC εξασφαλίζoυν την ανθεκτικότητα, την υψηλότερη ποιότητα στην αγορά και τα εντυπωσιακά ζωντανά χρώματα εκτύπωσης. Με την προσαρμοσμένη γραφιστική σχεδίαση και το προσαρμοσμένο σχήμα, το wobbler σας θα τραβήξει την προσοχή του πελάτη σας σε χρόνο μηδέν.

Το PVC είναι ένα σκληρό πλαστικό που είναι οικονομικό και εξαιρετικά ευέλικτο όταν χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς σήμανσης. Είναι ανθεκτικό στο νερό και το βαθούλωμα, ενώ έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της επιβράδυνσης της φλόγας. Οι πινακίδες από PVC έχουν ομαλά φινιρίσματα και στις δύο πλευρές παρέχοντας ανώτερες επιφάνειες εκτύπωσης που επιδεικνύουν εξαιρετικά καλά χρώματα και εικόνες. Ενα ακόμα χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν σπάει εύκολα αλλά λυγίζει, και είναι δύσκολο να καταστραφεί.
Πινακίδες επαγγελματικής ποιότητας
Ετικέτες για αποθήκες Logistics
Ετικέτες για δοχεία Φέτας
Ετικέτες Πυροσβεστήρων
Πινακίδες Σημάτων Ασφαλείας
Διπλής όψης Αυτοκόλλητα PVC παραθύρων για Καταστήματα-Τράπεζες
Πινακίδες για Κατασκευές Στάντ εμπορευμάτων

Τι είναι το PVC & πως χρησιμοποιείται στον χώρο των εκτυπώσεων?

Το PVC είναι η συντομογραφία του πολυβινυλοχλωριδίου, ενός πλαστικού. Είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες ενώσεις στον κόσμο με αμέτρητες εφαρμογές. Στον χώρο τον εκτυπώσεων συγκεκριμένα χρησιμοποιούνται ευρέως για την παραγωγή πινακίδων, στάντ, δεικτών ραφιού, ετικέτες, διάφορες κατασκευές κ.α.

Όντας τόσο εύκολα στην διαμόρφωση, οι επιλογές σε διάφορα πάχη υλικού, η υψηλή ανθεκτικότητα τους, το χαμηλό κόστος καθώς και τα έντονα και ζωηρά χρώματα που προσφέρουν κατά την εκτύπωσή τους είναι μερικοί από τους λόγους που οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προτιμούν για την παραγωγή ετικετών και πινακίδων το PVC .

Είναι ένας ανθεκτικός και οικονομικός τρόπος για να παραδώσετε το ζωντανό έγχρωμο μήνυμα σας.


Μπορούν οι εκτυπώσεις σε PVC πλαστικό να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους?


Οι εκτυπώσεις σε πλαστικό PVC χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους με απόλυτη επιτυχία.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό, ανθεκτικό στο νερό και τα χτυπήματα. Αυτό το καθιστά άριστο για υπαίθριους σκοπούς όπου οι καιρικές συνθήκες είναι μεταβλητές.
 
Για να κερδίσουμε την μέγιστη αντοχή του υλικού επιβάλλεται να είναι εκτυπωμένο με ποιοτικά χρώματα ώστε να αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες και να μην ξεθωριάσουν με τον καιρό.

Η Μεταξοτυπία είναι η μόνη μέθοδος εκτύπωσης η οποία εγγυάται την μακρόχρονη αντοχή του προϊόντος καθώς τα ειδικά μελάνια της και η προηγμένη μέθοδος εκτύπωσης επιτυγχάνουν την μέγιστη αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες όπως είναι ο ήλιος, η ζέστη, το κρύο και η υγρασία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Μεταξοτυπίας σε πλαστικό PVC?

Τα προϊόντα από πλαστικό PVC που έχουν εκτυπωθεί με την μέθοδο της Μεταξοτυπίας είναι αδιάβροχα και πλενόμενα καθώς μπορούν έυκολα να καθαριστούν με σκληρά απορρυπαντικά όπως είναι η χλωρίνη ή οποιοδήποτε αλκοολούχο αντισηπτικό υγρό ή άλλο χωμικό χωρίς να σβηστεί ή αλλοιωθεί στο ελάχιστο η εκτύπωση αλλά ούτε να επηρεαστεί το ίδιο το υλικό.

Τα προϊόντα από PVC είναι επίσης άσχιστα και μεγάλης αντοχής στον χρόνο.

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click