Εφαρμογές Σημάτων Ασφαλείας:

Σήματα και Σύμβολα ασφάλειας στη Θάλασσα (IMO Signs & Labels)
Photoluminescent Αυτοκόλλητα Σήματα και Αφίσες ασφάλειας που συγκεντρώνουν το φως και φωτίζουν στο σκοτάδι IMO Signs and Labels (IMPA).
Οι κανονισμοί της SOLAS απαιτούν πινακίδες για τον εντοπισμό των θέσεων του εξοπλισμού διάσωσης σύμφωνα με τις συστάσεις του και τους γενικούς κανόνες που ισχύουν σε κάθε πλοίο.
Βιομηχανικά Σήματα ασφάλειας για το χώρο εργασίας
Ξενοδοχεία & Χώροι Υποδοχής και Εστίασης
Δημόσιες και Ιδιωτικές Εγκαταστάσεις και Κτίρια

Η εταιρεία μας με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, παράγει Σήματα Ασφαλείας, τόσο για εγχώρια χρήση όσο και για εξαγωγές Παγκοσμίως.

*** Οι πινακίδες ασφαλείας σώζουν ζωές καθώς είναι η τελευταία γραμμή άμυνας - προτού κάποιος τραυματιστεί. ***

Διατηρήστε τους εργαζόμενους ασφαλείς και συμμορφωθείτε με τα πρότυπα ασφαλείας OSHA. Τα Σήματα Ασφαλείας σας βοηθούν να συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς ασφαλείας, να προειδοποιήσετε τους υπαλλήλους για πιθανούς κινδύνους και να προωθήσετε έναν ασφαλέστερο χώρο εργασίας. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και μηνυμάτων.

Προώθηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας

Περισσότερο από ποτέ, στις ημέρες που διανύουμε με τον κίνδυνο του Κορονοϊού, καταλαβαίνει κανείς την σπουδαιότητα της σωστής σήμανσης σε χώρους όπου εργάζονται και επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι.

Τα Σήματα ασφαλείας υπενθυμίζουν στους υπαλλήλους και τους επισκέπτες ενός χώρου τους κινδύνους και τους κανόνες που σχετίζονται με την Ασφάλεια όπως παραδείγματος χάριν με τους κανόνες υγιεινής λόγω του Κορωνοϊού, τις πυρκαγιές, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, τα μηχανήματα, τις υψηλές θερμοκρασίες και τους γενικούς κανόνες υγιεινής. Υπενθυμίστε στους υπαλλήλους να δώσουν προτεραιότητα στην ασφάλεια με ένα ευρύ φάσμα πινακίδων και αυτοκόλλητων ετικετών. Επιλέξτε από διαφορετικά υλικά, κόλλες, μεγέθη και μηνύματα ασφαλείας για να προωθήσετε οπτικά την ασφάλεια.

Προσαρμοσμένες ετικέτες και πινακίδες ασφαλείας

Η προσαρμοσμένη εκτύπωση αυτοκόλλητων και πινακίδων για την υγεία και την ασφάλεια σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις ετικέτες υγείας και ασφάλειας και τα προειδοποιητικά μηνύματα στις ακριβείς ανάγκες σας. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν σε όλο το κείμενο, τις εικόνες και την επωνυμία κατάλληλη για την κατάσταση στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

Μια προσαρμοσμένη ετικέτα ή πινακίδα έχει μεγάλο αντίκτυπο - στοχεύει να αντιμετωπίσει τις συγκεκριμένες ανησυχίες σας και τους κινδύνους του περιβάλλοντός σας. Μπορείτε να στείλετε το ακριβές μήνυμα που θα έχει τη μεγαλύτερη επίδραση. Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές γύρω από την προσαρμοσμένη εκτύπωση, για μεγάλες ποσότητες χονδρικής.

Δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις? Επειδή είμαστε ο κατασκευαστής, μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα αυτοκόλλητα ασφαλείας σας ώστε να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για την Ασφάλεια: www.marine-sign.com

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click